esmaspäev, 5. oktoober 2009

Läätsesupp


1 sibul
2-3 porgandit
1,5 küüslaugu küünt
1,5 l vett
2 dl läätsesid (mina kasutasin kollaseid)
1 dl väikseid supimakarone
3-4 dl tomatipüreed
0,5 tl pabrika pulbrit või tunde järgi tabasco kastet
2 puljongikuubikut

Haki sibul, porgand ja küüslauk väikesteks tükkideks. Kuumuta potis vähese õliga (kõigepealt porgand ja siis lisa alles sibul ja küüslauk). Lisa juurde vesi ja tomatipüree. Natukese aja pärast ka läätsed (keevad umbes 20min), lase keeda umbes 12 min kuni lisad supimakaronid (keevad umbes 8min). Lisa puljongikuubikud ja pabrika pulber. Supp ei tohiks jääda väga vedel, pigem paks. Väga maitsev ja natukene terav supp!

Retsept: Neiukene

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar