15 lasanjeplaati
100g peekonit
300g hakkliha
400g purustatud tomateid
1 sibul
1 suur porgand
50g võid
3 spl jahu
300g riivjuustu
vett
Küüslauku
Ketsupit
2dl puljongit
Kuivatatud basiilik
Soola
Riivitud muskaatpähkel
Hakklihakaste: prae kuivad peekoniribad sibulaga ja varsti lisa hakkaliha, prae, maitsesta soola, pipra ja basiilikuga. Kui liha küps, lisa purustatud küüslauk, konservtomatid ja ketsup ning puljong. Küpseta keskmisel kuumusel u 15 min.
Juustukaste: sulata pannil või, pruunista seal jahu ja lisa vett nii palju, et tuleks vedel jahukaste. Siis lisa u 150g riivjuustu ja kõige lõpuks muskaatpähklit u 0,5 tl.
Kuumuta ahi 175C
Võta pann ja pane sinna põhja hakklihakastet ja juustukastet, lao peale kolm plaati, jätka tegevust seni, kuni asjad otsas, kõige peale peaks jääma lasanjeplaadid, kuhu paned veel juustukastet ning ülejäänud riivjuust. Ahjus küpseb 40. min.
Mämm, mämm, 6 inimest saavad kõhud täis:)
Retsept: Hepi
Mämm, mämm, 6 inimest saavad kõhud täis:)
Retsept: Hepi
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar